Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging en is volledig door de natuur geïnspireerd. De producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen, en zijn niet op dieren getest! Cenzaa houdt rekening met de natuur door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken en omverpakkingen met het FSC-keurmerk.

 

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor de natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.

 

Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In de Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

 

Cenzaa producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.